

Ons
Verhaal
In 2020, na lang dromen, vestigden we ons kookatelier bij ons thuis in
Sint-Niklaas. Midden in coronatijd startten we met take away boxen voor speciale gelegenheden. Een fijne start, maar we keken uit naar meer.
Vandaag focussen we ons volledig op catering voor kleine en grote feesten, zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een intiem tuinfeest of een groot bedrijfsfeest: wij zorgen voor verse smaakvolle gerechten en een vlotte, persoonlijke aanpak.
Naast de catering zelf bieden we indien gewenst ook een totaalconcept, inclusief bediening en dranken. Zodat het hele gezelschap volop kan genieten. We werken met vaste formules.
catering op maat blijft mogelijk.
Daarnaast blijft Beetgaar trouw aan zijn oorsprong: bij speciale gelegenheden zoals Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, Pasen of Moederdag voorzien we nog steeds feestelijke take away boxen. Van woensdag tot en met vrijdag kan je genieten van onze heerlijke take away poké bowls.
Een ideale keuze, zowel voor een lekkere lunch op het werk of voor een gezellige avond onder vrienden.
Want Beetgaar dat is beleven, eten en genieten.
Voor het hele gezelschap.
Bavo Verreth
Eigenaar
Chef-kok

Ons
Team
Van kinds af aan stond ik al mee in de potten te roeren.
Experimenteren met ingrediënten, smaken proeven en gerechten uitproberen, daar hield ik mij graag mee bezig.
Zo groeide koken uit tot een grote passie.
Na mijn studies besloot ik een opleiding tot kok te volgen in avondonderwijs. Sinds 2015 ben ik actief in het onderwijs,
waar ik jong geweld opleid tot jong keukengeweld.
Maar het kriebelde om ook zelf aan de slag te gaan en mijn passie voor eten met een breder publiek te delen. In 2020 besloot ik de sprong te wagen en richtte ik Beetgaar op.
BELEEF | EET | GENIET
Waarbij ik verse seizoensgebonden ingrediënten, creativiteit en kwaliteit vooropstel. Beetgaar combineer ik nu met mijn job in het onderwijs, wat voor een boeiende, uitdagende combinatie zorgt.

