

Ons
Verhaal
In 2020, na lang dromen, vestigden we ons kookatelier bij ons thuis in
Sint-Niklaas. Bij de opstart, in volle coronatijd, kon men take away boxen afhalen bij speciale gelegenheden. Zeer fijn, maar we keken uit naar meer.
Nu focussen we ons graag op homecooking en catering van kleine en grote feesten. Waarbij we een persoonlijke aanpak heel belangrijk vinden.
We werken vanaf 2025 met standaard formules. Catering op maat, waarbij we luisteren naar uw wensen zal nog mogelijk zijn mits een meerkost.
Want Beetgaar dat is beleven, eten en genieten voor heel het gezelschap.
Op zaterdag 22 maart kan je bij ons terecht voor jouw aperomoment, neem gerust een kijkje bij 'take away' voor meer info.
Bavo Verreth
Chef-kok

Ons
Team
Van kinds af aan stond ik al mee in de potten te roeren.
Experimenteren met ingrediënten, smaken proeven en gerechten uitproberen, daar hield ik mij graag mee bezig.
Zo groeide koken uit tot een grote passie.
Na mijn studies besloot ik een opleiding tot kok te volgen in avondonderwijs. Sinds 2015 ben ik actief in het onderwijs, waar ik jong geweld opleid tot jong keukengeweld.
Maar ik had ook enorm veel goesting om mijn passie met anderen te delen. In 2020 besloot ik de sprong te wagen en richtte ik Beetgaar op.
Beleef | eet | geniet
Waarbij ik verse seizoensgebonden ingrediënten, creativiteit en kwaliteit vooropstel. Beetgaar combineer ik nu met mijn job in het onderwijs, wat voor een boeiende, uitdagende combinatie zorgt.

